Mogelijkheden

Workshops/Training

Tijdens een workshop bij Rijkswaterstaat

We verzorgen eendaagse trainingen en (kortdurende) workshops vanuit het perspectief van de krijgskunsten zoals Aikido en Judo. Deze trainingen en workshops zijn er op gericht inzicht te geven hoe zaken als o.a. Focus (aandacht), Bewust-zijn, Afstand/Positie, Weerstand en patronen doorwerken in ons dagelijks leven, thuis en op het werk. Je zult ervaren dat de opgedane inzichten ervoor zullen zorgen dat je bewuster gaat leven, makkelijker samenwerkt en eerder inzicht krijgt in je omgeving. Hierdoor creëer je rust in je leven en ga je zaken die je niet meer in je leven wilt, doorbreken of loslaten.

Tijdens de trainingen en workshops zullen verschillende technieken en principes aan bod komen. Theorie en praktische oefeningen wisselen elkaar in hoog tempo af. De trainingen en workshops kunnen desgewenst met andere vaardigheden, zoals bijv. NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) worden gecombineerd. De trainingen en workshops zijn o.a. bij uitstek geschikt als alternatieve kennismaking, als onderdeel van een bedrijfsprogramma of teambuilding, project start-up of als team-kadootje.

 

Coaching

Heb je zaken waar je van af wilt zoals bijv. een angst, slechte gevoelens over een situatie of iemand, of wil je zelf leren hoe ook jij een goed gevoel kunt hebben, gewoon omdat het kan? Wil je een niet zo fijne periode in je leven een mooi plekje geven? Heb je last van een traumatische ervaring waar je maar niet van af komt? In een (gratis) verkennend gesprek kunnen we kijken of (NLP-)coaching je hierbij kan helpen. Bij Body follows Mind denken we dat lange coachingstrajecten niet altijd het juiste resultaat hoeven te geven en gaan we er vanuit dat drie a vier sessies genoeg is om je weer een blijvend goed gevoel te geven. Je zult ervaren dat je hierna zelf in staat bent om je te blijven voelen zoals jij dat wilt. Privacy is te allen tijde gewaarborgd, het is meestal niet eens nodig om zaken uitvoerig uit te leggen.